Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Niek Arts en helemaal gek van verhalen. Dit is de reden dat ik de opleiding journalistiek heb gedaan. Tijdens die vier jaar in Zwolle heb ik alle vormen van journalistiek gezien en heb ik me ontwikkeld tot een breed inzetbare journalist en tekstschrijver.

Na mijn studie in 2012 stond ik te popelen om echt aan de slag te gaan. Om alle mooie dingen die ik had geleerd in de praktijk te brengen. Net als veel van mijn medestudenten begon ik als freelance journalist. Maar al snel begon ik me steeds meer en meer toe te leggen op storytelling en communicatie. En het helpen en begeleiden van mensen hierbij.

Ondernemerschap
Het ondernemerschap greep me en ik ontwikkelde een training voor vrijwilligers op het gebied van communicatie en journalistiek. Naast het schrijven van verhalen en blogs ging ik me steeds meer richten op het geven van trainingen en het schrijven van tekstproducties voor bedrijven en organisaties. Ik heb me hierin steeds verder gespecialiseerd en verzorg nu de communicatie voor verschillende bedrijven en organisaties. Daarnaast ben ik ook actief als ondernemer en trainer.

Passies
Mijn verhalenpassie brengt me steeds weer op mooie en unieke plekken en ik ontmoet aan de lopende band inspirerende mensen. Dat is voor mij de grote plus van dit vak. Zeker als je daarna ook nog met de verhalen, passies en uitdagingen van deze mensen aan de slag mag. Dat maakt het maken, vertellen en communiceren van verhalen zo mooi. Zeker ook omdat ik over veel verschillende onderwerpen en sectoren schrijf. Zo blijf ik mijn nieuwsgierigheid continu voeden!